Підключення пральної машини до каналізації

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Підключення пральної машини до каналізації - відповідальне завдання. Підключення пральної машини вимагає досвіду і знань і краще замовити роботи у професіоналів.

Підключення пральної машини до каналізації

У сучасному житті господині не уявляють своє життя без пральної машини. Однак, з покупкою агрегату проблеми не закінчуються, адже пристрій необхідно правильно встановити. Іноді викликає серйозні проблеми підключення пральної машини до каналізації. І для того, щоб позбавити себе від зайвого клопоту, найкраще відразу довіритися професіоналам. Тоді, підключення пральної машини не займе більше 3-4 годин і буде виконано якісно. Крім цього, фахівці зможуть дати корисні поради, наприклад, як підключити посудомийну машину до водопроводу.

Підключення пральної машини до каналізації: особливості технології

Найпростішим обладнанням зливу є висновок зливної труби назовні. Під час використання машинки можна буде залишати трубку у ванній або в раковині, куди і буде зливатися вода. Однак, це досить ненадійний спосіб, на думку фахівців.

Підключення пральної машини найчастіше робиться з врізкою в каналізацію. Необхідно буде підготувати саму каналізацію, встановити туди додаткові відгалуження і придбати кільце ущільнювача. Сам ущільнювач можна посадити на силікон або герметик.

Якщо ж заздалегідь не був передбачений зайвий відведення труби від каналізації, потрібно буде використовувати спеціальний пластиковий трійник. Як правило, діаметр входу в таку трубу становить 50 мм. І перед тим, як почати підключення пральної машини до каналізації, потрібно буде визначити найбільш зручне місце для врізки подібного трійника. За таким же принципом відбувається підключення умивальника і мийки до каналізації.

Підключення пральної машини

Підключення пральної машини: важливі дрібниці

Для того, щоб підключення пральної машини пройшло без похибок, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій. А саме:

  1. Шланг не повинен лежати на підлозі. На зворотному боці обладнання є спеціальні кріплення.
  2. Зливний шланг повинен знаходитися на відстані не менше 50 см від рівня підлоги, хоча деякі сучасні пральні машини оснащені спеціальним зворотним клапаном, який дає можливість встановити зливну трубку набагато нижче.
  3. Під час з'єднання кріплень використовуйте спеціальні ущільнювальні прокладки, які завчасно обробіть герметиком.

Як замовити ремонт квартир

Якщо Вам необхідно підключити пральну машину або Ви не знаєте, як правильно розрахувати висоту при монтажі каналізації, найкраще скористатися послугами професіоналів. Їх можна знайти прямо на нашому сайті і за контактним номером телефону домовитися з ними про особисту зустріч. Ціни на ремонт квартир у Львові можна буде дізнатися заздалегідь, щоб спланувати свій бюджет. Будьте впевнені, що всі роботи будуть проведені швидко і грамотно. Також фахівці пропонують послугу з професійного підбору побутової техніки, наприклад, якщо Вам необхідний бойлер Львів, фахівці підберуть оптимальний прилад для конкретних умов Вашого житла.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати