Установка підвісного біде

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Установка підвісного біде - відповідальна робота. Головне, щоб встановлення підвісного біде була виконана без помилок. Тому, краще викликати фахівців.

Установка підвісного біде

Останнім часом все частіше домочадці вирішують встановити біде в своїх квартирах. Однак, установка підвісної біде є досить складною процедурою, і якщо Ви не впевнені в своїх силах, краще все-таки довіритися фахівцям. В такому випадку встановлення підвісного біде буде виконана відповідно до технології, грамотно і акуратно. До того ж, профільні майстри зможуть виконати і інші роботи, наприклад, розкажуть, як встановити твердопаливний котел максимально раціонально.

Установка підвісного біде: основні переваги

Порівняно з тривіальними підлоговими конструкціями, установка підвісної біде характеризується масою позитивних якостей. А саме:

  1. Монтаж передбачає приховані роботи, тому жоден елемент комунікації не буде псувати зовнішній вигляд інтер'єру ванної кімнати.
  2. Подібна конструкція дозволяє значно заощадити простір у ванній кімнаті, а якщо підібрати правильно форму чаші, то можна домогтися максимальних показників ергономіки.
  3. Встановлення підвісного біде виконується досить швидко і з нею можуть впоратися навіть недосвідчені люди. Головне, завчасно вивчити інструкцію.
  4. Завдяки тому, що біде не кріпляться до підлоги, за ним набагато простіше доглядати.

Встановлення підвісного біде: основна технологія

Перед тим, як буде відбуватися установка підвісного біде, необхідно буде підготувати так звану стінну нішу для інсталяції. До неї потрібно буде підвести каналізацію, як правило, труба підбирається близько 50 міліметрів в діаметрі. Необхідно підвести труби з холодною і гарячою водою.

Для того, щоб не влаштовувати грандіозне переобладнання у ванній кімнаті, можна зробити необхідну нішу за допомогою гіпсокартону. Також цим же матеріалом можна і обшити нішу. У такому випадку доступ до всіх комунікацій буде досить простий. На наступному етапі встановлюється сама конструкція і закріплюється за допомогою 4 точок фіксації. Поруч можна буде провести монтаж навісного унітазу.

Встановлення підвісного біде

Як замовити ремонт квартир

Якщо Вам необхідний монтаж сантехніки у Львові, найкраще звернутися до профільних організації, які представлені на нашому сайті. Будьте впевнені, що всі ремонтні роботи будуть виконані грамотними і висококваліфікованими фахівцями. Всього за кілька хвилин вони пояснять, як встановити кран на кухні. Крім цього, в цих організаціях можна буде замовити повноцінний ремонт квартир під ключ, що дозволить Вам не тільки заощадити гроші, але і значно заощадити час.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати