Як встановити твердопаливний котел

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Якщо Ви не знаєте, як встановити твердопаливний котел, варто звернутися до майстрів. В такому випадку встановлення твердопаливного котла буде проведена відповідно до технології.

Як встановити твердопаливний котел

Автономні твердопаливні котли є відмінним вибором для підтримки в приміщенні оптимального температурного режиму. Однак, якщо Ви не знаєте, як встановити твердопаливний котел, краще не витрачати час на вивчення складної технології, а довіритися фахівцям. Тільки в такому випадку встановлення твердопаливного котла буде проведена якісно, відповідно до технології. Як правило, фахівці дають 100% гарантії на всі види вироблених робіт. Крім цього, в профільних організаціях можна буде замовити установку підвісної біде і будь-якого іншого обладнання.

Як встановити твердопаливний котел: основна технологія робіт

Всі роботи починаються з підготовки приміщення. Особливу увагу необхідно приділити основи, воно повинно бути рівним і жорстким. Тому, найкраще перед тим, як встановити твердопаливний котел, залити в приміщенні нову бетонну стяжку, товщина якої не повинна бути менше 70 міліметрів.

Після цього варто необхідно:

  1. Провести установку системи для відведення диму та інших продуктів горіння, які будуть виділятися під час експлуатації обладнання.
  2. На наступному етапі відбувається установка самого котла і монтаж опалювальних труб. При цьому, встановлення твердопаливного котла повинна починатися тільки після того, як буде заздалегідь підготовлений проект опалювальної системи.
  3. На наступному етапі необхідно облаштувати все системи безпеки, а також розширювальний бак.
  4. На завершення виконується монтаж решти елементів і проводяться пусконалагоджувальні роботи.

В якому приміщенні краще зробити встановлення твердопаливного котла

Варто відзначити, обладнання подібного опалювального елементу можливо за нормами техніки безпеки далеко не в кожній кімнаті. Для цього не підходять житлові приміщення, тому монтаж опалення у Львові, найчастіше відбуваються в коридорах або спеціальних прибудовах. При цьому, відстань від стіни будинку до самої дверцята завантаження палива повинно бути не менше 1 метра. Велику увагу необхідно приділити і вентиляції. Дізнатися, до як правильно зробити вентиляцію у ванній кімнаті або в котельні можна у майстрів.

Встановлення твердопаливного котла

Як замовити ремонт квартири

Якщо Вам необхідне встановлення твердопаливного котла, досить вивчити список організацій, представлених на нашому сайті і вибрати вподобану. Після цього можна зв'язатися з менеджером і обговорити деталі. Ознайомитися з прейскурантом можна буде у телефонному режимі. Однак підсумкову вартість робіт фахівці зможуть назвати лише після того, як буде проведена оцінка стану приміщення.

Якщо ж Ви хочете значно заощадити час і гроші, найкраще замовити повноцінний ремонт квартири під ключ у Львові. Подібне рішення дозволить Вам відразу ж після ремонту в'їхати в оновлену квартиру. Фахівці також порадять Вам, до як підключити комбінований бойлер.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати