Як встановити крани у ванній кімнаті

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Встановлення кранів у ванній кімнаті - необхідна процедура. І якщо Ви хочете, щоб встановлення кранів у ванній була якісною, запросіть спеціалістів.

Встановлення кранів у ванній кімнаті

Багато хто вважає, що встановлення крана у ванній кімнаті є вкрай простим завданням. Однак, зіткнувшись з необхідністю проведення подібних робіт, непрофесіонали часто припускаються помилок, які значно погіршують якість експлуатації приладу. Найкраще, щоб встановлення крана у ванній була проведена висококваліфікованими фахівцями. Крім цього, вони зможуть виконати будь-які інші роботи, наприклад, підключити пральну машину до каналізації.

Встановлення крана у ванній кімнаті: основна технологія

Варто розуміти, що встановлення крана у ванній, в першу чергу, залежить від того, який саме зміни було обрано змішувач. Однак, в цілому, процедура стандартна. Виробник докладає зазвичай до обладнання інструкцію поетапного монтажу.

Сам змішувач спочатку потрібно зібрати і встановити на посадочне місце. Ексцентрики встановлюють між входами в змішувач. При цьому, оптимальна відстань має становити 150 мм. Перевіряти позиції необхідно за допомогою будівельного рівня.

На наступному етапі потрібно одягнути ексцентрики на основний блок і прикрутити його назад. Для того, щоб посадка крана і все сполучні деталі трималися міцно, не забувайте використовувати прокладки, які входять в комплект. Встановлення крана у ванній кімнаті має на увазі роботу з притискними гайками. В даному випадку необхідно бути дуже обережними і знайти золоту середину. Якщо не закрутити гайку, то можлива розгерметизація змішувачі, якщо ж перекрутити, то пристрій може швидко вийти з ладу.

Встановлення крана у ванній

Встановлення крана у ванній: на що необхідно звернути увагу

Перед тим, як встановити кран у ванній буде розпочато, необхідно звернути увагу на наступні нюанси:

  1. Вага конструкції. При покупці обов'язково поторкайте виріб, якісні та довговічні крани будуть важкими.
  2. З чого виготовлена конструкція. Найчастіше можна зустріти латунні або сілуміновие крани. Останні з них більш легкі і дешеві. Латунні ж коштують дорого і вважаються одними з найбільш довговічних.
  3. Слідкуйте за технічними параметрами. Варто зазначити, що не всі сучасні змішувачі можуть бути встановлені в ванні кімнати. Саме тому краще скористатися порадою фахівців, які також можуть Вам надати послугу укладання плитки, а також допоможуть Вам підключити посудомийну машину до водопроводу.

Як довідатися про ціни на ремонт

На нашому сайті представлений ряд профільних організацій, в яких можна замовити будь-які сантехнічні роботи. Досить просто зв'язатися з менеджером, обговорити всі деталі і домовитися про особисту зустріч. Будьте впевнені, що на об'єкт приїдуть висококваліфіковані грамотні майстри, які виконають будь-які Ваші побажання, і порадять, як правильно розрахувати висоту при монтажі каналізації. Ціни на ремонт квартир цілком доступні.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати