Як зібрати і встановити сифон на кухні

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Якщо Ви не знаєте, як зібрати і встановити сифон на кухні, краще викликати майстра. В такому випадку встановлення сифона пройде швидко і якісно.

Як зібрати і встановити сифон накухні

Якщо Ви не знаєте, як зібрати і встановити сифон на кухні правильно, найкраще довіритися фахівцям. Тільки в такому випадку встановлення сифона буде проведена відповідно до технології. До того ж, фахівці зможуть виконати будь-які інші профільні роботи, наприклад, допоможуть встановити підвісну тумбу під умивальник.

Як зібрати і встановити сифон на кухні: основна технологія

Спочатку встановлення сифона починається з підготовки всіх необхідних інструментів, приладдя та матеріалів. Перед тим, як почати роботу, необхідно заздалегідь очистити всі каналізаційні труби. Після цього можна переходити до складання сифона відповідно до інструкції виробника. В обов'язковому порядку використовуйте всі прокладки та ущільнювачі, які будуть покращувати герметизацію пристрою.

Після цього необхідно на попередньо змащену герметиком манжету одягнути патрубок від каналізації. Закінчення зливної труби підводиться за манжету і закріплюється. До раковині прикручується спеціальна решітка, біля пробки укладається спеціальна прокладка, яку також найкраще попередньо змастити герметиком.

На наступному етапі сантехнічні роботи у Львові на увазі установку клапанів в сифоні і приєднання конструкції до випускній трубі. Нижня частина прикручується гайками до корпусу. Перевірити надійність закріплення конструкції можна злегка поворухнувши коліном.

Встановлення сифону

Встановлення сифона: важливі поради

Для того, щоб встановлення сифона пройшла правильно, краще враховувати деякі нюанси:

  1. Під час покупки обладнання для раковини потрібно перевірити наявність усіх елементів сифона, адже досить часто навіть у заводських умовах допускаються помилки і деталей в наборі не вистачає.
  2. Під час складання устаткування упевніться, що всі деталі сухі, чисті і цілі.
  3. Встановлюючи прокладки на місце з'єднань упевніться, що на них немає сторонніх включень, наприклад, піску.

Перед тим, як зібрати і встановити сифон на кухні, Вам потрібно буде розрахувати кут нахилу від раковини до каналізації. Це забезпечує кращий відтік води. Якщо у Вас на цьому етапі виникають труднощі, краще скористатися послугами професіоналів, які також зможуть порадити Вам, як встановити душову кабіну, а також іншу сантехніку.

Як замовити ремонтні роботи

На нашому сайті представлений ряд первинних компаній, які пропонують різні ремонтні роботи у Львові. Якщо Ви не знаєте, як встановити тумбу під накладний умивальник або ж як встановити сифон, просто зателефонуйте за контактним номером телефону майстру і домовтеся про зустріч. Будьте впевнені, що всі роботи будуть проведені якісно з гарантією в 100%.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати