Встановлення світильників самостійно

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати

Встановлення світильників самостійно не завжди доступна простому обивателю. Щоб встановлення світильників була проведена правильно, довіряйте роботу професіоналам. Розцінки на ремонтні роботи Вас приємно здивують.

Встановлення світильників самостійно

Будь-які роботи, пов'язані з електрикою, є потенційно небезпечними і складними. І для того, щоб встановлення світильників самостійно була проведена правильно, необхідно володіти знаннями і досвідом роботи. Якщо Ви не готові вникати в складні технологічні аспекти, краще, якщо встановлення світильників буде проводитися висококваліфікованими спеціалістами. Крім цього, майстри зможуть виконати будь-які інші необхідні Вам роботи, наприклад, якщо встановлення точкових світильників самостійно не увінчалася успіхом.

Встановлення світильників самостійно: основна технологія

Залежно від того, якій конфігурації буде конкретний світильник залежить і технологія його монтажу. Послідовність робіт наступна:

  1. На поверхню наноситься розмітка. Якщо мова йде про стельовому або настінному світильнику, проводитися вона повинна ще до фінішних оздоблювальних робіт, безпосередньо перед штукатуркою.
  2. На наступному етапі встановлення світильників на увазі проведення проводки. Як правило, в квартирах використовують мідні дроти з перетином півтора квадратних міліметра. Їх поміщають в спеціальну захисну гофру. Попередньо необхідно скласти схему раціональної розводки електромережі.
  3. На наступному етапі проводиться підготовка оздоблювальних матеріалів. Під світильники вирізаються спеціальні отвори, фіксуються елементи кріплення і кронштейни. Для багаторівневих конструкцій виконуються прямі наскрізні отвори.
  4. Далі встановлення світильників самостійно передбачає монтаж самого корпусу світильника і підключення його до підготовленої електропроводці.

Встановлення світильника: чи варто довіряти фахівцям

Природно, кожен бажаючий здатний самостійно впоратися з роботами, попередньо вивчивши профільну літературу. Однак, щоб бути впевненим на 100% в якості результату, встановлення світильника повинна проводитися висококваліфікованими та досвідченими фахівцями. В першу чергу майстри зможуть значно заощадити Вам час і сили, а також фінанси, адже помилки дилетантів характеризуються значними витратами.

По-друге, у фахівців є всі необхідні інструменти та обладнання, яке простому обивателю доведеться купувати додатково. А по-третє, майстри зможуть впоратися з будь-якою нестандартною ситуацією, а також виконати і додаткові послуг, якщо у Вас, наприклад, не вийшла встановлення світлодіодної стрічки самостійно.

Встановлення світильників

Як дізнатися розцінки на роботи

На нашому сайті представлений ряд компаній, в яких Ви зможете замовити будь-які послуги, в тому числі натяжні стелі Львів. Для цього необхідно за контактним номером телефону зв'язатися з менеджером організації і домовитися про особисту зустріч. Розцінки на ремонтні роботи вказані в прейскуранті і оголошуються до підписання договору. За допомогою фахівців Ви зможете також обладнати приховане освітлення стелі.

Задати питання
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
+38 097 777 84 33
+38 063 183 78 19
надіслати
Як почати?
Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати
Ви надсилаєте заявку
або телефонуєте
Домовляємось про
зустріч та
огляд об`єкта
Розраховуємо вартість
та терміни робіт
Розпочинаємо роботу
Відгуки
Павло
Хороші майстри, без проблем знайшли спільну мову. Рекомендую усім скористатись їхніми послугами. Вважаю за потрібне поділитись хорошим відгуком!
Віталій
Особисто мені сподобався не тільки процес роботи, але й самі хлопці, позитивні люди і відносяться до будь-яких обставині дуже оптимістично і з розумінням. Рекомендую!
Олександра
Як людина, якій зробили ремонт двоповерхового будинку - відмінні майстри, доступні ціни, працюють якісно і в строк, Удачі вам хлопці
Володимир
Хлопці зробили мені коридор і косметику в вітальні, все в терміни, за доступною ціною і найголовніше, ДУЖЕ якісно, з фантазією, без будь-яких "косяків" і непорозумінь, я всім задоволений.

Ваша квартира більша 60 м2?

Забезпечимо бригаду
позачергово протягом 1 тижня!

Телефонуйте, пишіть Ми завжди на зв'язку
надіслати